"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dilluns, 29 de novembre del 2010

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2010

5a. edició del Concert de Santa Cecília per
als més menuts de l'escola (3,4 i 5 anys).
El programa consta de dos contes de Mercé Viana
narrats per la pròpia escriptora i ambientació
musical a càrrec d'Estany's Band.

LA BRUIXA TAFANERA

LA PRINCESA QUE NO SABIA JUGAR

LES FOTOS

8 comentaris :

Gabriel Pajares ha dit...

Lluis me he aprendido la cancion de la `BRUIXA TAFANERA´ mi piano.

Ada ha dit...

Hola Lluis! Sóc Ada, la mestra del Vilamar, germana de Llum... Quasi coincidim a un curset però al final no vaig poder anar. Tens un blog molt xulo, enhorabona! M'agraden molt les instrumentacions que fas, agafaré algunes partitures, val?
Un saludet!

Anònim ha dit...

Va ser una passada i estigue molt be
els contes contats perla mateixa escriptora fou una canya, el rap de la bruixeta va ser lo millor i la "princessa d'arago " tambe estigue be.La bruixeta quant esta al carrer tambe va ser bonic pero tenia que menejarse mes encara que ho va fer molt be i no soles ella tots els altres cantants.A i ni ha que dir que els efectes naturals van ser ...

Anònim ha dit...

molt guay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Lluis jo crec que va eixir fantastic pero cristina embede estar aborrida estaba enriguense i aixo se notava .
Va aber un xiquet que li va preguntar a Mati que de a on va eixir el conillet i se asomava una altra xiqueta també, me van fer gracia perque mati els dia que no ho sabia de a on va eixir

Anònim ha dit...

AHÍIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIÍÍÍÍÍÍ LLUIS SIGUE ASI

Anònim ha dit...

m 'agrada la canso i tambe el conte

Roser Carbó (mestra música CEIP BEATO CARMELO, REAL DE GANDIA) ha dit...

LA ESTANYS BAND ÉS UNA PASSADA!!!!
ENHORABONA!!!!
AIXÒ SI ÉS MÚSICA A L'ESCOLA!!!!