"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

diumenge, 14 d’abril del 2013

ESTELLÉS ALS ESTANY'S

Estany's Band (6é. A) protagonitza la cloenda de la mostra "Vicent Andrés Estellés: cronista de records i d'esperances" al Museu del Molí de l'Arròs d'Almenara.

Es tracta d'una exposició itinerant cedida per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) que fa un repàs de la vida i obra del gran poeta valencià del segle XX.


Estellés als Estany's és un espectacle poeticomusical produït per Estany's Band al llarg d'aquest curs escolar per commemorar el 20é. aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés. El recital consta d'un cant de batre, sis poemes musicats i ambientats i un rap sobre la biografia del poeta escrit pels propis alumnes.



En aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració especial del grup La Llavor Dolçaina i Tabal d'Almenara.



1. Cant de Batre, 2. Assumiràs la veu d'un poble i
3. Bolero de l'Alcúdia.

4. Cançó de la rosa de paper.

5. Cançó de la lluna.

6. Cançó de bressol.

7. Cançó de l'home parat al cantó.


8. BIORAP. Bassat en la biografia
de Vicent Andrés Estellés.
Lletra: Estany's Band (2012-2013)